Bayburt’ta Fırtına: Rüzgarın Uçurduğu Çatılar, Minibüsteki İnsanların Savrulması Güvenlik Kamerasına Yansıdı

BAYBURT'TA FIRTINA BİRÇOK EVİN ÇATISINI UÇURDU. ÇATILARIN UÇMASI, MİNİBÜSTEKİ İNSANLARIN SAVRULMASI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bayburt'ta fırtına birçok evin çatısını uçurdu. Çatıların uçması, minibüsteki insanların savrulması güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayburt'ta dün akşam saatlerinde fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtınada uçan çatılar yollara düştü ve park halindeki araçlara zarar verdi. Kaleardı Mahallesinde altında market bulunan bir binanın çatısı yola savruldu. Bölgede kimse olmaması bir facianın önüne geçti. Şehit Osman TOKİ'lerinde de fırtınaya dayanamayan sitenin çatısı koparak binanın önüne savruldu. Park halindeki araçlarda maddi hasar oluştu. Yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı fırtınanın şiddetinin korkutucu seviyelere ulaştığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere binanın uçan çatısı, minibüsteki yolcuların savrulması yer aldı.

Öte yandan Gökçedere beldesinde de şimşek çakma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt’ta 120 Kadına Menopoz Eğitimi Verildi
Bayburt Üniversitesinde Orman Kulübü Kurulması İçin Çalışma Başlatıldı
Bayburt’ta Leyleklere Meyve Kasasından Yuva
Gökçedere’de Bozulan Dağ Ve Arazi Yollarında Çalışma Başlatıldı
Aydıntepe’deki Meyve Bahçelerinde Hastalık Ve Zararlı Kontrolü Yapıldı