Bayburt’ta Öğrenciler ‘yeşil Vatan’ İçin Fidan Dikti

BAYBURT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE "YEŞİL VATAN: ÇEVREFEST'26" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA FİDAN DİKİMİ, BAKIM VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRENCİLER ‘YEŞİL VATAN’ İÇİN FİDAN DİKTİ

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesinde "Yeşil Vatan: ÇevreFest'26" etkinlikleri kapsamında fidan dikimi, bakım ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığının Yeşil Vatan-Benim Okulum Geleceğe Çare projesi çerçevesinde haziran ayı teması olan çevre doğrultusunda düzenlenen etkinlikte, okul bahçesine yeni fidanlar dikildi, mevcut yeşil alanlar düzenlendi.

Etkinlik kapsamında kasım ayında oluşturulan 50. Yıl Hatıra Ormanı'nda da bakım çalışması yapıldı. Öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde fidanların sağlıklı gelişimi için yürütülen çalışmalara destek verdi.

Okul bahçesindeki meyve ağaçlarında budama ve bakım işlemleri de gerçekleştirildi. Uygulamalı faaliyetlerle öğrencilerde ağaç sevgisi, doğayı koruma bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında farkındalık oluşturuldu.

Programla öğrencilerin çevre sorumluluğunu sahada deneyimlemesi ve yeşil alanların korunmasına yönelik bilinç kazanması sağlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt Dsm’de ‘kendimizi Tanıyalım’ Semineri Düzenlendi
Kızılay’dan Yaz Kursu Öğrencilerine Afet Bilinci Eğitimi
B-reçete Sistemi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Aydıntepe’de Üreticilere Doğru Sulama Çağrısı
Bayburt’ta Sertifikalı Tohum Desteği Başvuruları 31 Temmuz’da Sona Erecek