Bayburt’ta Öğrencilerin Yıl Boyunca Hazırladığı Ürünler Sergilendi

BAYBURT ÇORUH KIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN YIL BOYUNCA HAZIRLADIĞI EL EMEĞİ ÜRÜNLER, YIL SONU SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Bayburt Çoruh Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Okulda düzenlenen sergide, mesleki eğitim kapsamında hazırlanan üretim, tasarım ve sanat çalışmaları yer aldı. Öğrencilerin emek verdiği eserler, mesleki eğitimin üretime ve sanata yansıyan örnekleri olarak sergilendi.

Sergiyi gezen Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, stantlarda yer alan ürünler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet eden Eldivan, hazırlanan çalışmaların özveri ve yetenek ürünü olduğunu kaydetti.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt Dsm’de ‘kendimizi Tanıyalım’ Semineri Düzenlendi
Kızılay’dan Yaz Kursu Öğrencilerine Afet Bilinci Eğitimi
B-reçete Sistemi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Aydıntepe’de Üreticilere Doğru Sulama Çağrısı
Bayburt’ta Sertifikalı Tohum Desteği Başvuruları 31 Temmuz’da Sona Erecek