Bayburt’ta Tarım Ve Hayvancılık Çalışmaları Masaya Yatırıldı

BAYBURT İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDE TARIM VE HAYVANCILIK ÇALIŞMALARININ ELE ALINDIĞI KAPSAMLI BİR DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde tarım ve hayvancılık çalışmalarının ele alındığı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müdürü Ebubekir Köse başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müdür Yardımcıları Gökmen Şengün ile Abdurrahman Müftüoğlu, şube müdürleri ve personeller katıldı. Toplantıda, şube müdürleri tarafından birimlerin mevcut faaliyetleri, yürütülen çalışmalar, üretim planlaması, tarım sayımı, şap hastalığının son durumu ve personelin görevleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine fikir alışverişinde bulunularak, mevcut çalışmalar üzerine istişareler yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bayburt Haberleri

Bayburt Dsm’de ‘kendimizi Tanıyalım’ Semineri Düzenlendi
Kızılay’dan Yaz Kursu Öğrencilerine Afet Bilinci Eğitimi
B-reçete Sistemi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Aydıntepe’de Üreticilere Doğru Sulama Çağrısı
Bayburt’ta Sertifikalı Tohum Desteği Başvuruları 31 Temmuz’da Sona Erecek