Bolu’da Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

BOLU'DA D-100 KARAYOLUNDA YOLCU OTOBÜSÜNE ARKADAN ÇARPAN OTOMOBİL KAĞIT GİBİ EZİLDİ. KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

Bolu'da D-100 karayolunda yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobil kağıt gibi ezildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde Gölyüzü Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı plakalı yolcu otobüsü Gölyüzü Kavşağı'nda yeşil ışığın yanmasıyla trafik ışıklarından Ankara istikametine doğru hareket etti. Bu esnada Ankara istikametinde seyreden 34 EA 5725 plakalı otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kağıt gibi ezildi. Otomobilde bulunan Serdar Genişyürek (19), Muhammet Ali Yoz (24) ve Ahmet Ş. (19) ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen yaralıların yakınları, sinir krizleri geçirdi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre alternatif yollardan sağlandı.

2 kişi hayatını kaybetti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edilen Serdar Genişyürek ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edilen Muhammet Ali Yoz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Ş.'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Hamsi Yeniden 200 TL’ye Yükseldi: Sezondaki Bolluk Yerini Azalmaya Bıraktı
Anadolu Türk Tarihinin En Eski Kitabesi, Çalındıktan 23 Yıl Sonra Bulundu
Bolu Dağı’nda Sis Ve Sağanak Etkili: Görüş Mesafesi 30 Metreye Düştü
Karadeniz İçin En Büyük İki Tehdit: "deniz Salyangozu Ve Taraklı Medüz"
Kocaeli’de Çevreye Hafriyat Döken Firmaya 7 Milyon 478 Bin Lira Ceza