Bolu’da Sahte İçki Yapımında Kullanılacak 66 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

BOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA SAHTE İÇKİ YAPIMINDA KULLANILACAK 66 LİTRE ETİL ALKOL, 192 CİNSEL İÇERİKLİ HAP VE ÇOK SAYIDA KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ. 9 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI

Bolu'da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda sahte içki yapımında kullanılacak 66 litre etil alkol, 192 cinsel içerikli hap ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Bolu Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 3-9 Şubat tarihleri arasında yürüttüğü kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına ilişkin verileri paylaştı. Buna göre, ekipler tarafından son 6 günde kaçakçılıkla mücadele kapsamında 11 operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 30 bin 240 makaron, 66 litre etil alkol, 235 şişe alkol aroması, 192 cinsel içerikli ürün ve 13 mermi ele geçirildi.

Olayla ilgili 9 kişi hakkında, "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Erik Ağacı Aralık Ayında Çiçek Açtı
Giresunspor’dan Açıklama: "resmi Bildirim Yok, Süreci Takip Ediyoruz"
D-100’de Kaza: 1 Ölü, 2’si Ağır 3 Yaralı
Tünelde Meydana Gelen Kazada 4 Kişi Yaralandı
Otomobil, Takla Atarak Çarptığı Ağacı Kökünden Söktü: 1 Ölü