Çaykur Rizespor Başkanı Saruhan’dan Erzurum Kampına Ziyaret

ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI ALİ ZEKİ SARUHAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ERZURUM PALANDÖKEN'DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI YOĞUN TEMPODA SÜRDÜREN TAKIMI ZİYARET EDEREK TEKNİK HEYET İLE FUTBOLCULARA BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNUP ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Ali Zeki Saruhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdüren takımı ziyaret ederek antrenmanı takip etti.

Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı Ali Zeki Saruhan'a Başkan Vekili Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Er ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Demirkan, Resul Çolak ve Rıfat Demirkan eşlik etti. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulundu.

2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Karadeniz temsilcisi, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Teknik Direktör Recep Uçar yönetimindeki yeşil-mavili ekip, 17 Temmuz'a kadar Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarına devam edecek.

Kamp süresince fiziksel yükleme çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da yapacak olan Çaykur Rizespor, yeni sezon öncesinde takım uyumunu artırmayı ve Süper Lig'e en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Meteoroloji’den Erzurum Ve Çevre İller İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Çaykur Rizespor, Yeni Sezon Mesaisine Erzurum’da Başladı
Kayalık Alanda Mahsur Kalan Genç, Afad’ın 2 Saatlik Operasyonuyla Kurtarıldı
Erzurum’da Acı Olay: Psikolojik Tedavi Gören Şahıs Derede Can Verdi
Erzurum’da Tır Refüjü Aşıp Direk Deposuna Daldı