Eksik Evraklı Öğrencinin Yardımına Polis Ekipleri Koştu

Artvin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) giren Sude Makar isimli bir öğrenci, evrak eksiği nedeniyle sınav salonuna alınmadı.

Artvin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) giren Sude Makar isimli bir öğrenci, evrak eksiği nedeniyle sınav salonuna alınmadı. Ailesiyle irtibata geçen polis ekipleri öğrencinin evine giderek evraklarını ailesinden alıp öğrenciye ulaştırdı. Polis ekiplerinin bu telaşı güvenlik kameralarına yansıdı.

Hopa ilçesindeki Hüsnü Ciner İlkokulu'nda sınava girecek olan Sude Makar, heyecandan sınava giriş belgesini evinde unuttu. Bu nedenle sınav salonuna alınmayan öğrencinin yardımına polis ekipleri koştu. Ailesiyle irtibata geçen polis ekipleri, sınav giriş belgesini ailesinden alarak sınavın başlamasına 8 dakika kala öğrenciye ulaştırmayı başardı. Polis ekiplerinin koşuşturduğu o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin bu telaşı okul kapısında bekleyen veliler tarafından alkışlarla karışandı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Çorum’da 400 Sporcunun Katıldığı Hitit Cup’ta Şampiyon Samsun Ekibi Oldu
Batı Karadeniz’de Fındık Harmana İndi
Kilimli’de 367 Toki Konutunun Temeli Atıldı
Patpat Kazasında 4 Kişi Yaralandı
Balıklı Göl Doğasıyla Kendine Hayran Bırakıyor