Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu: "yerli Ve Milli Savunma Türkiye’nin Caydırıcı Gücüdür"

TSKGV GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EMEKLİ TUĞGENERAL ERHAN SİPAHİOĞLU, TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ SİLAH ÜRETİMİNDEKİ BAŞARISININ ÜLKENİN SAVUNMA GÜCÜ VE CAYDIRICILIĞI AÇISINDAN HAYATİ ÖNEME SAHİP OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdür Yardımcısı Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu, Türkiye'nin yerli ve milli silah üretimindeki başarısının ülkenin savunma gücü ve caydırıcılığı açısından hayati öneme sahip olduğunu söyledi.

TSKGV Genel Müdür Yardımcısı Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu bir dizi ziyaret programı kapsamında Giresun'a geldi. Sipahioğlu, TSK Güçlendirme Vakfı Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kara, Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Nurittin Karan, Gökhan Göksu ve Mesut Erdoğan ile bir araya geldi. Ziyarette, vakfın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, yerli ve milli savunma sanayisinin önemi vurgulandı.

Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu, Türkiye'nin yerli ve milli silah üretimindeki başarısının ülkenin savunma gücü ve caydırıcılığı açısından hayati öneme sahip olduğunu belirtti. Sipahioğlu, "Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı olarak, yerli ve milli savunma sanayimizin gelişimine katkı sağlamaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yerli ve milli üretimle birlikte teknolojik gelişimin gençler için önemli istihdam fırsatları sunduğunu da ifade eden Sipahioğlu, bu alanda çalışan personel sayısının yakın zamanda yüzde 50 oranında artırılacağını söyledi. Sipahioğlu, gençleri bu alandaki tarihi fırsatı değerlendirmeye davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Bolu’da Türkiye’nin En Büyük Giyilebilir Ayakkabısı Üretildi: Tam 222 Numara
Bartın’da Halk Otobüsü Otomobilin Üzerine Devrildi: 44 Yaralı
Bolu’da 3 Katlı Binada Yangın Çıktı
Otomobil Takla Attı; 4 Yaralı
Güneş Panelini Tamir Etmek İsterken Canından Oldu