Erzurum 3,8 İle Sallandı

AFAD'IN VE KANDİLLİ RASATHANESİ VE DEPREM ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ'NÜN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA GÖRE, ERZURUM'DA 3,8 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM KAYDEDİLDİ

AFAD'ın ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün yaptığı açıklamaya göre, Erzurum'da 3,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

AFAD, Erzurum'un Pasinler ilçesinde saat 23:29'da 3,8 büyüklüğünde, yerin 4,23 km derinliğinde bir deprem meydana geldiğini paylaştı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nde depremin 4,0 büyüklüğünde, Ağcalar- Pasinler mevkiindeki meydana geldiğini, 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Şehir merkezi başta olmak üzere depremin yaşandığı bölgede her hangi bir olumsuzluk ya da panik olmadığı gözlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Bakan Çiftçi: "selçuklu’dan Osmanlı’ya Uzanan Maarif Geleneğimiz Medeniyetimizin En Güçlü Sütunlarından Biri Hâline Gelmiştir"
Tarihi Fetih Camii Restorasyonun Ardından İbadete Açıldı
Bakan Tekin: "2013 Yılından İtibaren Erzurum’da 187 Okul Yaptık"
23 Temmuz Coşkusu TRT Konseriyle Taçlandı
Hazırlık Maçı: Erzurumspor Fk: 3 - Al Arabi Sc: 1