ERZURUM İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, "TARIM ARAZİLERİNİN KULLANIMININ ETKİNLEŞTİRİLMESİ" ÇERÇEVESİNDE ÇİFTÇİLERE TOHUMLUK BUĞDAY DAĞITTI. 2000 ÇEŞİDİ OLAN BUĞDAYIN ERZURUM'DAKİ BİN 300 ÇİFTÇİYE ULAŞTIRILMASI H

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi" çerçevesinde çiftçilere tohumluk buğday dağıttı.

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi" çerçevesinde çiftçilere tohumluk buğday dağıttı.

Tohum dağıtımı çerçevesinde Palandöken Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünde bir tören yapıldı. 2024 yılı üretimi için 26 bin dekar alanda ekilmek üzere 652 ton güzlük buğday temini gerçekleştirilecek. Bayraktar 2000 çeşidi olan buğdayın Erzurum'daki bin 300 çiftçiye ulaştırılması hedefleniyor.

Törende yöre çiftçilerinden Lütfü Laç, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar birer konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Bakan Çiftçi: "selçuklu’dan Osmanlı’ya Uzanan Maarif Geleneğimiz Medeniyetimizin En Güçlü Sütunlarından Biri Hâline Gelmiştir"
Tarihi Fetih Camii Restorasyonun Ardından İbadete Açıldı
Bakan Tekin: "2013 Yılından İtibaren Erzurum’da 187 Okul Yaptık"
23 Temmuz Coşkusu TRT Konseriyle Taçlandı
Hazırlık Maçı: Erzurumspor Fk: 3 - Al Arabi Sc: 1