Erzurum Polis Genç Kızı Zor Sakinleştirdi

ERZURUM'DA ELİNE ALDIĞI BIÇAKLA POLİSLERE ZOR ANLAR YAŞATAN GENÇ KIZ, HAREKETLİ SAATLERİN YAŞANMASINA NEDEN OLDU. POLİS GENÇ KIZI ZOR SAKİNLEŞTİRDİ

Erzurum'da eline aldığı bıçakla polislere zor anlar yaşatan genç kız, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Gölbaşı semtinde meydana gelen olay, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedil. 17 yaşlarında bir genç kız elinde bıçak ile görülünce polise haber verildi. İhbar üzerine kızın yanına gelen polis ne yaptı ve ne dediyse genç kızı ikna edemedi. Polislerin ve çevredekilerin gitmesini isteyen genç kız, kendine zarar vermemesi için yapılan tüm çağrılara da cevap vermedi. Bu esnada bazı güvenlik güçleri kızla konuşmaya çalışırken polis memurlarından birisi boşluktan faydalanarak kızın elindeki kesici aleti aldı. Zor teskin edilen genç kız daha sonra sağlık görevlilerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Bakan Çiftçi: "selçuklu’dan Osmanlı’ya Uzanan Maarif Geleneğimiz Medeniyetimizin En Güçlü Sütunlarından Biri Hâline Gelmiştir"
Tarihi Fetih Camii Restorasyonun Ardından İbadete Açıldı
Bakan Tekin: "2013 Yılından İtibaren Erzurum’da 187 Okul Yaptık"
23 Temmuz Coşkusu TRT Konseriyle Taçlandı
Hazırlık Maçı: Erzurumspor Fk: 3 - Al Arabi Sc: 1