Erzurum Polisinden Torbacılara Şafak Operasyonu

ERZURUM'DA POLİS, SOKAK SATICILARINA YÖNELİK YAPTIĞI OPERASYONLARDA 14 ŞAHIS HAKKINDA İŞLEM YAPTI

Erzurum'da polis, sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarda 14 şahıs hakkında işlem yaptı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Erzurum Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışma yapıldı. Operasyonlarda 101,51 gram metamfetamin, 90,70 gram sentetik kannabinoid ve bir adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar sonrası; Erzurum merkezinde ve Ağrı ilinde yapılan operasyonel çalışmada; 1 kök hint keneviri, 1 adet kurusıkı tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi. 14 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan (TCK 188) adli işlemlere başlanıldı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı, satışı ve nakli ile ilgili mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Fındık İhracatı Geçen Yılın Altında Kaldı
Ihlamur Bolluğu Fiyatlara Olumlu Yansıdı: Yıllar Sonra İlk Kez Fiyatı Düştü
Kuşburnu Bereketi Fiyatları Yarıya Düşürdü
900 Gramlık Palamut 50 Lira: Vatandaş Sıraya Girdi
Trabzon ve Rize açıklarında enerji arayışı: Barbaros Hayreddin Paşa Karadeniz’de sahaya indi