Erzurum’da Deaş Operasyonu

ERZURUM'DA JANDARMA EKİPLERİNCE DEAŞ'A YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 KİŞİ YAKALANDI

Erzurum'da Jandarma ekiplerince DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalandı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı; TEM Şube Müdürlüğü ve Palandöken İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen koordineli çalışmalar neticesinde, DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin tespit edilmesi ve önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonda kapsamında, "Terör Örgütü Propagandası Yapma" suçunu işlediği tespit edilen bir şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs, adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklanarak Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, terör örgütleri ile mücadelenin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Erzurum’da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Erzurum’da Gıda Denetimleri Hız Kesmiyor: 1 Haftada 410 İşletme Kontrol Edildi
Erzurum’da Kavşakta Trafik Kazası: 3 Yaralı
Erzurum Müze Ve Ören Yerlerine 320 Bin 522 Ziyaret
Dede Korkut’un İzini Erzurum Avnik Kalesi’nde Sürdüler