ERZURUM'DA YAKUTİYE VE AZİZİYE İLÇELERİNDE MAHALLELERE DADANAN İKİ TİLKİ, VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERALARINA YAKALANDI

ERZURUM'DA YAKUTİYE VE AZİZİYE İLÇELERİNDE MAHALLELERE DADANAN İKİ TİLKİ, VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERALARINA YAKALANDI

Erzurum'da Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde mahallelere dadanan iki tilki, vatandaşların cep telefonu kameralarına yakalandı.

Ülkemizde son yıllarda kırsal alanlara doğru artan yapılaşma ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor. Erzurum'un Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler, insanların doğal hayata verdiği zararı da gözler önüne seriyor.

Aziziye'de mahalle arasına kadar gelen ve yiyecek arayan tilki, karşılaştığı kedi ile bir süre bakıştı. Bir vatandaş tarafından görüntülenen tilki ve kedinin uzun süre yana yana durduğu, daha sonra tilkinin uzaklaştığı görüldü. Başka bir görüntüde ise, Yakutiye'de tilkinin gece saatlerinde boş sokaklarda yiyecek aradığı, araç sesinden ürken tilkinin sokak aralarına kaçarak kaybolduğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Erzurum’da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Erzurum’da Gıda Denetimleri Hız Kesmiyor: 1 Haftada 410 İşletme Kontrol Edildi
Erzurum’da Kavşakta Trafik Kazası: 3 Yaralı
Erzurum Müze Ve Ören Yerlerine 320 Bin 522 Ziyaret
Dede Korkut’un İzini Erzurum Avnik Kalesi’nde Sürdüler