Erzurumspor Fk, Elisha Owusu’yu Kadrosuna Kattı

TRANSFER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN ERZURUMSPOR FK, GANALI ORTA SAHA OYUNCUSU ELİSHA OWUSU VE PORTEKİZLİ ORTA SAHA MİGUEL CARDOSO İLE 2'ŞER YILLIK RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYARAK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, 2026-2027 sezonu yapılanması kapsamında orta saha hattına iki önemli takviye gerçekleştirdi. Mavi-beyazlı kulüp, son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden AJ Auxerre forması giyen 28 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Elisha Owusu ve tecrübeli Portekizli orta saha Miguel Cardoso ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde Başkan Ahmet Dal ile bir araya gelen her iki oyuncu, kendilerini mavi-beyazlı renklere bağlayan imzaları attı. Erzurumspor FK, transferleri sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla duyurarak, "Erzurumspor'umuza hoş geldin Elisha Owusu!" ve "Miguel Cardoso'yla resmî sözleşme imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun!" ifadelerine yer verdi.

Kariyerinde Lyon II, Sochaux, KAA Gent ve AJ Auxerre gibi önemli takımlarda forma giyen ve Gana Milli Takımı'nda da görev alan Elisha Owusu'nun yanı sıra; kariyerinde Deportivo, Dinamo Moskova ve son olarak Kayserispor formalarını giyen 32 yaşındaki Miguel Cardoso da Erzurumspor FK'nın başarısı için ter dökecek. Kayserispor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 166 maçta 27 gol ve 29 asistlik performans sergileyen Cardoso, yeni sezonda Erzurum ekibinin hücum gücüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Kop Dağı Zirvesinde Zincirleme Kaza: 5 Yaralı
Erzurum Şehir Hastanesi’nde Akşam Polikliniği Ekim Ayında Da Devam Ediyor
Meteorolojiden Erzurum’un 8 İlçesi İçin ’sarı Kodlu’ Kuvvetli Yağış Uyarısı: Sel Ve Su Baskınlarına Dikkat
Erzurum’da Araştırma Hastanesi İçin Dikkat Çeken Çağrı: 2-3 Bin Yataklı Yeni Bina Talebi
Erzurum’da İç Sulara Büyük Dokunuş: 340 Bin Yavru Sazan Suyla Buluştu