GİRESUN BELEDİYESİ'NİN ÇÖP DÖKÜM ALANINI BOŞALTARAK YAPTIĞI DOĞU PARK VE GALERİCİLER SİTESİ TAMAMLANARAK İHALEYE ÇIKARILDI

Giresun Belediyesi'nin çöp döküm alanını boşaltarak yaptığı Doğu Park ve Galericiler Sitesi tamamlanarak ihaleye çıkarıldı.

Giresun Belediyesi'nin çöp döküm alanını boşaltarak yaptığı Doğu Park ve Galericiler Sitesi tamamlanarak ihaleye çıkarıldı.

Giresun Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Doğu Park ve Galericiler Sitesi'ndeki oto galeri dükkanları kiraya verilmek üzere ikinci kez ihaleye çıkarıldı.

Açıklanan ihale dokümanında bulunan 46 adet dükkan açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yıllardır atıl durumda bulunan 32 bin metrekarelik arazinin ekonomi alanı olarak şehre kazandırılmasının son derece değerli olduğunu ifade ederek "Geçtiğimiz yılın sonlarında inşaatına başladığımız Doğu Park ve Galericiler Sitesi projemizin inşası hızla tamamlanmak üzere. Gerçekleştireceğimiz ihale ile buradaki dükkanların 10 yıllığına hak sahiplerini belirleyeceğiz. İhaleye çıkan 46 dükkan ile bu projemizin tüm etaplarının tamamlanması ile Giresunumuzun ve bölgemizin ekonomisine önemli katkısının olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Giresun Haberleri

Efsaneyi Duyan Geliyor, Gelin Kayası Turizme Kazandırılıyor
Bektaş Yaylası’nda Kar Kalınlığı 2,5 Metreyi Buldu
Giresun’da İki Katlı Ev Alev Alev Yandı
Yaptığı Sıra Dışı Ve Dekoratif Kemençelerle İlgi Çekiyor
Giresun-sivas Kara Yolunda Heyelan: Yol Kontrollü Olarak Ulaşıma Açıldı