GÜMÜŞHANE'DE NESLİ TÜKENME ALTINDAKİ SU SAMURLARI HARŞİT ÇAYI’NDAKİ KEYİFLİ ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Gümüşhane'de nesli tükenme tehlikesi altındaki su samurlarının Harşit Çayı içerisindeki keyifli anları kameralara yansıdı.

Gümüşhane'de nesli tükenme tehlikesi altındaki su samurlarının Harşit Çayı içerisindeki keyifli anları kameralara yansıdı.

Gümüşhane'de Türkiye'nin en hızlı akan çaylarından olan Harşit Çayı'nda görüntülenen su samurlarının sayısı artıyor. Dünyada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulanan ve uluslararası sözleşmelerle koruma altına alınan iki su samurunun Harşit Çayı içerisinde keyifle yüzdüğü anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, gece saatlerinde kayda alınan bir diğer görüntüde de 3 su samurunun yine eğlenceli vakit geçirdiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane Üniversitesi’ndeki Rehine Krizinde Tutuklama
Otomobil Uçuruma Yuvarlandı, Kaza Gün Ağarınca Ortaya Çıktı: 1 Ağır Yaralı
Haber Alınamayan Yaşlı Adam, Cami Şadırvanında Ölü Bulundu
Bıçaklı Saldırıya Uğrayan Kadını, Esnaflar Meyve Kasalarıyla Kurtardı
Gümüşhane Üniversitesi’nde Silahlı Rehine Krizi