GÜMÜŞHANE'NİN ŞİRAN İLÇESİNDE ARABADA OTURDUĞU SIRADA DAHA ÖNCE HUSUMETLİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN AHMET B. TARAFINDAN SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN ERKAN KOÇ HAYATINI KAYBETTİ

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde arabada oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde arabada oturduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam 21.15 sıralarında Şiran ilçesi Yeşilbük beldesinde meydana geldi. Erkan Koç (35), kuzeni E.B. ile birlikte Yeşilbük Belediyesi önünde bulunan meydanda araç içerisinde otururken daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Ahmet B. yanlarına geldi. İkili bir süre konuştuktan sonra Ahmet B., silahını çıkartıp Erkan Koç'a ateş etti. Erkan Koç başından vurulurken, silah seslerini duyan belde sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde kalan 2 çocuk babası Erkan Koç, ambulansla kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan Ahmet B. ise daha sonra jandarma ekiplerine teslim oldu. İşlemleri tamamlanan Ahmet B. adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gümüşhane Haberleri

Torul İlçesinde Portatif Havuzda Yüzme Eğitimi
Annesine Verdiği Sözü Tuttu, Köyüne Uçakla Geldi
İş İnsanı Orhan Ünsal'dan Gümüşhane'ye "Hava Taksi" Çıkarması: Köy Tarlasına Uçakla İndi
Artabel Gölleri’nde Yeni Sezon: Tarih ve Doğa Zirvede Buluşuyor
Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Şehadetinin 9. Yılında Kabri Başında Anıldı