Kaçak Avcılığa Geçit Yok: 5 Kişiye Ceza Kesildi

BOLU'DA YA SADIŞI AVCILIK FAALİYETİ YÜRÜTEN 5 ŞAHSA PARA CEZASI KESİLDİ

Bolu'da ya sadışı avcılık faaliyeti yürüten 5 şahsa para cezası kesildi. Aynı zamanda takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yasadışı av faaliyeti yürüten şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından kaçak avcılık yapan 5 kişi suçüstü yakalandı. Ekipler tarafından 5 şahsa, para cezası kesildi. Yasadışı av faaliyetlerinde kullanılan takozsuz tüfek, termal dürbün ve yivli av tüfeği ele geçirildi.

DKMP 9. Bölge Ankara sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Yerel halk, çobanlar ve yetiştiricilerle iş birliği içinde, Yaban hayatını ve doğal zenginliklerimizi korumak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Körfez’de Hz. Mevlana’nın Vuslatının 752. Yılı Anıldı
Ücretli Çalışan Sayısı Yıllık Yüzde 1,0 Arttı
Sakarya’da Deaş Operasyonu: 4 Gözaltı
Almanya’dan Köyüne Döndü, Çobanlık Yapmaya Başladı
Genç Yaşta Mesleğini Bıraktı, 50 Metrekare Odada Gramı 600 Liralık Safran Üretmeye Başladı