Karadeniz'deki Şiddetli Fırtına

Giresun'da denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması devam ediyor

Karadeniz'deki Şiddetli Fırtına

 Giresun'da denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması devam ediyor.

Bulancak ilçesinde 24 Mart Pazar günü şiddetli fırtına nedeniyle oluşan dalgaların çarpmasıyla denize düştüğü iddia edilen kişiyi bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Samsun Arama Kurtarma Off-Road Kulübü, Samsun Emniyet Müdürlüğü su altı ekibi ve AKUT ekipleri tarafından kıyı boyunca yaklaşık 10 kilometrelik alanda çalışma yapıldı.

Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, AA muhabirine, görevli ve gönüllü ekipler tarafından çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, "Henüz bir şeye ulaşılamadı. Ekipler yarın yine detaylı bir şekilde aramalarına devam edecek" dedi.

Bu arada, 4 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Abdulsamet Kahrıman'ın Bayburt'tan Giresun'a gelerek çalışmaları izleyen ailesi ve yakınlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, iskele mevkisine çadır kuruldu.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Ordu’da Aranan 13 Şahıs Yakalandı
Üzerine Ağaç Dalı Düşen Genç Kız Hayatını Kaybetti
Kelkit Çayı’nda Kaybolan Genç Kızı Arama Çalışmaları Sürüyor
Tem Otoyolu’nda Bir Tırda 350 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi
Kelkit Çayında Kaybolan Kuzenden Birinin Cansız Bedenine Ulaşıldı