Karadeniz'in O İlinde fuhuş operasyonu: 50 kadına ceza

Ordu’da son bir hafta içerisinde yapılan asayiş operasyonlarında 50 kadına 'fuhuş yapmak ve yer temin etmek' suçundan işlem yapıldı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 20-26 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 50 kadın ve kişiye 'fuhuş yapmak ve yer temin etmek' suçundan, 7 kişiye sarhoşluktan, 1 kişiye gürültü yapmaktan, 1 kişiye kaçak tütün satışı yapmaktan, 1 kişiye havai fişek kullanmaktan, 14 kişiye korona virüs tedbirlerine uymamaktan, idari işlem yapıldı.


Ayrıca değişik suçlardan aranması olan 49 kişi çalışmalar neticesinde yakalanırken 29’u tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Ordu’da 3 Aracın Karıştığı Trafik Kazası: 7 Yaralı
20 Yıllık Evli Çift, Ordu’nun Derelerinde Altın Peşinde
Ordu’da Dini Duyguları Suistimal Eden Dolandırıcılara Operasyon: 4 Gözaltı
Ordu’da Öğrenciler Önce Yarıştı, Sonra Hayırda Buluştu
’kamu Görevlisi’ Yalanıyla Yaşlı Kadını 1 Milyon Lira Dolandırdı