Kastamonu’da 4 Kişinin Öldürüldüğü Olayla İlgili Baba Ve Oğlu Tutuklandı

KASTAMONU'NUN TAŞKÖPRÜ İLÇESİNDE TARLADA ÇIKAN TARTIŞMADA 4 KİŞİNİN ÖLDÜRÜLMESİYLE İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde tarlada çıkan tartışmada 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan baba ve oğlu tutuklandı.

Olay, dün Taşköprü ilçesi Akdeğirmen köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan ve tarlada aralarında tartışma çıkan Metin A. ve oğlu Çetin A. ile tarlada pancar söken İlhan Karasu ve oğulları Ali Karasu, Sefa Karasu ve kardeşi Halit Karasu arasında tartışma çıktı. Çıkan kavga sırasında kurşunların hedefi olan İlhan Karasu ile oğulları Sefa ve Ali Karasu ile kardeşi Halit Karasu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınan Metin A. ve Çetin A. jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen iki zanlı, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Kocaeli İçin Kuvvetli Ve Şiddetli Sağanak Uyarısı
Oltu’nun Tanınmış Esnafı Abdullah Taşçı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kocaeli’de 4 İlçenin Ulaşım Altyapısı İçin 2,8 Milyar Liralık Yatırım
Türkiye’nin Hamsi İhracatında Artış
Tokat’ta Bir Günlük Aranın Ardından Okullar Yeniden Açıldı