Kastamonu’da Tarihi Eser İle Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi: 7 Gözaltı

KASTAMONU'DA POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONLARDA TARİHİ ESER, UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONDA 7 ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Kastamonu'da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda tarihi eser, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Operasyonda 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde 7 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlarda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 4,8 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet 22x12,5 santim ebatlarında narkotik madde emdirildiği değerlendirilen peçete, 3 adet uyuşturucu aparatı, 1 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen çift namlulu barutlu tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet şarjör, 478 adet fişek ile tarihi eser olduğu değerlendirilen 1 adet su testisi, 5 adet obje, 1 adet yüzük ve 1 adet broş, 17 adet farklı ebatlarda tarihi eser aramada kullanılan bakır çubuk, 4 adet arama dedektörü ve kazı çalışmalarında kullanılan kazma ve kürek ele geçirildi.

Operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Bartın’da 7.5 Ton Böceklenmiş Ve Tarihi Geçmiş Un Ele Geçirildi
3,5 Dönüm Arazide Hobi Olarak Başladı, 4 Yıl Sonra Yöresel Ürün Markasını Kurdu
Yağlık Ayçiçeği Alım Fiyatı Açıklandı: Yüzde 17,2 Artış, Ton Başına 34 Bin Lira
Tokat’ta Kaçak Avcılıkta Kullanılan 12 Ses Cihazı Ele Geçirildi
Armut Ağacına Çıkarak Karınlarını Doyuran Ayılar Kamerada