Köyde Yaban Keçileri Özgürce Otluyor

ERZURUM'UN OLUR İLÇESİ ORMANAĞZI KÖYÜNDE, YABAN KEÇİLERİ KÖY İÇİNE KADAR GİREREK EVLERİN ARASINDA VE BAHÇELERDE ÖZGÜRCE OTLUYOR

Erzurum'un Olur ilçesi Ormanağzı köyünde, yaban keçileri köy içine kadar girerek evlerin arasında ve bahçelerde özgürce otluyor.

Doğayla iç içe yaşamın en güzel örneklerinden birini sergileyen köy halkı, yaban hayvanlarına büyük bir saygı gösteriyor. Ormanağzı Mahallesi'nde doğaya ve doğal yaşamın korunmasına büyük önem veriliyor. Köylüler, yaban keçilerini rahatsız etmeden, onların özgürce dolaşmasına izin veriyor. Yol kenarlarında dolaşan keçiler ise köyden geçenlerin ilgisini çekiyor.

Köyden geçerken manzarayı gören Fuat Demir, "Ormanağzı köylülerini tebrik ediyorum. Doğamızın bu güzelliklerini koruyorlar. Bu duyarlılık herkese örnek olmalı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: “Kırık Tüneli Tamamlandığında Rize–Erzurum Yolu 52 Kilometre Kısalacak”
Karayazı’da Feci Kaza: 1 Ölü
Palandöken Beyaz Örtüsüne Büründü
Kış Uykusuna Yatmaya Hazırlanan Ayı Ailesi Böyle Görüntülendi
Erzurum Güne Karla Uyandı