'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, 6 yaşında ajans sahibi oldu. Eski manken olan babası Berkant ve annesi Sevgi Zincidi, oğullarının dizideki başarısının ardından İstanbul Kuştepe'de Zincidi Prodüksiyon ve Cast Ajansı'nı kurdu.
Geçtiğimiz haziran ayında dizinin sezon finali yapmasının ardından aktif hale gelen ajansta 31 erkek, 25 kadın ve 50 çocuk oyuncu bulunuyor.
HER YERDE FOTOĞRAFLARI VAR
Dört Rus modeli de bünyesinde barındıran ajansın internet sitesinde; 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Osman'ın ablası Berrin'i canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, Caroline'i Wilma Elles, Ahmet'i Tolga Güleç ve Hakan'ı Salih Bademci'nin menajerliğini yaptıkları yazıyor.
Zincidi Ailesi, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde açtıkları sayfalarının profillerinde de oğulları Emir Berke Zincidi'nin fotoğraflarını kullanıyor. (Habertürk)
İlk yorum yazan siz olun
Karadeniz Haberleri
Kastamonu Belediyesinde Bulunan Hastane Ruhsatı İçin Suç Duyusu
Çocukluk Merakı 30 Bin Parçalık Antika Koleksiyonuna Dönüştü
Bin 410 Paket Kaçak Sigara Ve 90 Paket Tütün Ele Geçirildi
Kastamonu’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
Kastamonu’da Canlı Hayvan Pazarları Kapatıldı