Lice'de çatışma: 1 PKK'lı öldürüldü

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nde yol kesen PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonda 1 PKK'lı öldürüldü. PKK'lının üzerinden keskin nişancı tüfeği Kannas ile Kalaşnikof tüfek ele geçirildi

Lice'nin Abalı Köyü Bırkleyn Köprüsü Mevkii'nden dün saat 16.30 sıralarında bir grup PKK'lı yol kesti. Silah tehdidi ile durdukları araçtakilere kimlik kontrolü yapan, PKK'lılar örgüt propagandasında da bulundu. Olayın duyulması üzerine bölgeye askerler gönderilerek operasyon başlatıldı. Kırsal alana kaçan PKK'lıların bulunduğu alanlar Kobra tipi helikopterler tarafından ateş altına alındı.

Diyarbakır Valiliği, çıkan çıtışmada 1 erkek PKK'lının ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı. PKK'lı ile birlikte 1 keskin nişancı tüfeği Kanas, 1 Kalaşnikof tüfek, 1 el telsizi ele geçirildi. Açıklamada, "Havanın aydınlanmasını müteakip arama ve tarama faaliyetine başlanılmış olup arazi araması devam etmektedir" denildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Yoğun Sis Bolu Dağı’nı Kapladı
Kontrolden Çıkan Otomobil, Kaldırımda Yürüyen 17 Yaşındaki Genci Hayattan Kopardı
Yarım Asırdan Fazla Süredir Bakıra Hayat Veriyor: 73 Yaşında Mesleğini Aşkla Yapıyor
Bu Balığın Havyarı ’siyah İnci’: Karadeniz’e 8 Bin Adet Dağıtılacak, Çiple Takip Edilecek
13 İlde Eş Zamanlı Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 71 Gözaltı, 53 Tutuklama