MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER, ORDU'NUN KUMRU VE KORGAN İLÇELERİNDEKİ DEVLET HASTANELERİNİN D SEVİYESİNDEN C SEVİYESİNE YÜKSELTİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'nun Kumru ve Korgan ilçelerindeki devlet hastanelerinin D seviyesinden C seviyesine yükseltildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'nun Kumru ve Korgan ilçelerindeki devlet hastanelerinin D seviyesinden C seviyesine yükseltildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ordu Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Ordu Muhtarları Köy Yaşam Merkezleri Değerlendirme Toplantısı" sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer yaptığı açıklamada, Ordu'da sağlık alanında iyileştirmeler yapmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Korgan'a gittiğim zaman Korgan'da en büyük talep Korgan Hastanesi'nin D seviyesinin C seviyesine yükseltilmesiydi. Sadece Korgan'da değil, Kumru'yu da buna dahil ettik. Korgan ve Kumru'daki Devlet Hastanelerimiz D seviyesinden C seviyesine yükseltildi. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Artık Korgan ve Kumru'daki hizmetin kapasitesi, daha önce hizmet veremediği alanlarda hizmet verebilme kapasitesi artmış oldu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Karadeniz Fıkrası Gibi Mahalle: Herkesin Soyadı Aynı
Ordu’da Patpat Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Ordu'da Balıkçılar 1 Eylül İçin Sahada: Ağlar ve Tekneler Yenileniyor!
Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın Projesi'ne 15 Günde 944 İşçi Başvurdu
Ordu’nun Yaylalarında Yaz Güzelliği