ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YAŞADIKLARI TRAVMAYI ATLATMALARI ADIYAMAN'IN FARKLI ALANLARINDA AKTİVİTE ALANLARI OLUŞTURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, depremzede çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları Adıyaman'ın farklı alanlarında aktivite alanları oluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, depremzede çocukların yaşadıkları travmayı atlatmaları Adıyaman'ın farklı alanlarında aktivite alanları oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, deprem mağduru çocukların iyileşme süreçlerine katkı sağlamak, çocukların moral bulması, normalleşme ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için bölgede aktivite alanları oluşturdu. Resim, boyama, sinema filmleri, zeka oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocuklar depremin etkisinden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.

Depremin ilk gününden itibaren tüm ekip ve ekipmanları ile deprem bölgelerine giden Ordu Büyükşehir Belediyesi, arama ve kurtarma, yemek ve içme suyu ihtiyacı giderme, alt ve üst yapı çalışmalarına destek olma, gelen yardımları ulaştırma gibi büyük bir görev üstlenerek çalışmalarına devam ediyor. Saha çalışmalarında aktif rol alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir yandan da deprem bölgesinde bulunan minik kalplerin hayatın olağan akışına hemen dahil olabilmesi için çalışmalarını yürütüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

3 Çocuk, 5 Torun Sahibi: Çifte Vatandaşlık Aldı, 62 Yaşında Askere Çağırıldı
Gazze Ve Doğu Türkistan’daki Çocukların Özgürlüğü İçin Gökyüzüne 787 Balon Bırakıldı
Ordu Şehir Hastanesi’nin Altyapı Çalışmaları Tamamlandı
Ordu’nun 11 Aylık Asayiş Tablosu Açıklandı: Patpat Kazalarında 19 Can Kaybı
Odü’lü Milli Sporcu, Dünya İkinciliği Elde Etti