Ordu İlinde İyi Parti’den 103 İstifa

ORDU'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA ALTINORDU'DA 117 ÜYENİN İSTİFA ETTİĞİ İYİ PARTİ'DE (İP) İSTİFALAR SÜRÜYOR. SON OLARAK İP KUMRU İLÇE BAŞKANI MURAT ANKARA, YÖNETİM KURULU VE ÜYELERDEN OLUŞAN TOPLAM 103 KİŞİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Ordu'da geçtiğimiz hafta Altınordu'da 117 üyenin istifa ettiği İYİ Parti'de (İP) istifalar sürüyor. Son olarak İP Kumru İlçe Başkanı Murat Ankara, yönetim kurulu ve üyelerden oluşan toplam 103 kişi partiden istifa etti.

İP'te sarsıntı devam ediyor. Kumru ilçesinde AK Parti adayı Yusuf Yalçuva'ya karşı aday çıkarılmaması üzerine Kumru İlçe Başkanı Murat Ankara, yönetim kurulu ve bu duruma tepki gösteren 103 kişi istifa dilekçelerini Ankara Genel Merkeze gönderdi.

İstifalarla ilgili bilgi veren Murat Ankara, "Kumru'da AK Parti varsa, İyi Parti'de var dedirttik ama kıymet bilinmedi. Vefasızlıkları hep içimize attık. Bunun üzerine Kumru'da İP aday bile çıkaramadı. Bu zihniyetle düşünen insanlar, yönetime ve özellikle Kumru seçmenine ihanet etmiştir. Kumru'yu seçeneksiz ve tek bir partiye teslim etmişlerdir. Bu ayıp kendilerine yeter. Maalesef Kumru AK Parti'ye teslim edilmiştir. Pazarlıkların kurbanı olmuştur. Kumru ve biz bu yapılanları hak etmiyoruz. Bu sebeplerden dolayı yönetim kurulu kararı alarak istifa kararı aldık. Kararımızı üyelerimize tebliğ ettikten sonra onlarca üye bu duruma tepki göstererek istifa ettiler" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

3 Çocuk, 5 Torun Sahibi: Çifte Vatandaşlık Aldı, 62 Yaşında Askere Çağırıldı
Gazze Ve Doğu Türkistan’daki Çocukların Özgürlüğü İçin Gökyüzüne 787 Balon Bırakıldı
Ordu Şehir Hastanesi’nin Altyapı Çalışmaları Tamamlandı
Ordu’nun 11 Aylık Asayiş Tablosu Açıklandı: Patpat Kazalarında 19 Can Kaybı
Odü’lü Milli Sporcu, Dünya İkinciliği Elde Etti