Ordu’da Haşerelere Karşı Kışlak Çalışması Başlatıldı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KIŞ MEVSİMİNİN GELMESİYLE BİRLİKTE HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI KIŞLAK MÜCADELE ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte halk sağlığını tehdit eden sivrisinek ve haşerelere karşı kışlak mücadele çalışmalarını başlattı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sivrisineklerin kışlama alanları olarak bilinen bina bodrumları, rögarlar, kapalı kanal sistemleri, fosseptik çukurları ve kalorifer kazan daireleri gibi noktalarda ilaçlama çalışmaları yürütüyor. Özellikle larvaların barınma ve üreme alanlarına yönelik yapılan uygulamalarla, haşere popülasyonunun daha oluşmadan kontrol altına alınması hedefleniyor.

Gerçekleştirilecek ergin ve larva mücadelesi sayesinde, yaz mevsiminde vatandaşların yaşam kalitesini olumsuz etkileyen sivrisinek yoğunluğunun büyük ölçüde azaltılması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Ordu’nun Yüksek Kesimleri Beyaza Büründü
Sanayinin Tek Kız Çırağı: 17 Yaşındaki Dilem, Hayalinin Peşinde Koşuyor
Su Kanalına Düşen Karaca Kurtarıldı, İtfaiye Eri Metrelerce Omzunda Taşıdı
Ordu’da Denize Atlayan Kadını İtfaiye Kurtardı
Binlerce Vatandaş Hamsi Festivalinde Buluştu: 7 Ton Hamsi Tüketildi