Ordu’da Kombi Bacası Arızası Karbonmonoksit Zehirlenmesine Sebep Oldu: 3 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

ORDU'DA, KOMBİ BACASI ARIZASI NEDENİYLE MEYDANA GELEN OLAYDA, KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Ordu'nun Altınordu ilçesinde meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesi olayında, 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Akyazı Mahallesi’nde, Kasım T.'ye ait 3 katlı müstakil evde kombi bacasındaki arıza nedeniyle karbonmonoksit gazı bina içerisine sızdı.

Olayın fark edilmesiyle ev halkı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve doğalgaz arıza ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, evdeki Kasım T., eşi Remziye T. ve oğulları Fırat T.'yi karbonmonoksit gazından etkilenerek rahatsızlanan aile üyelerine ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından 3 kişi, ambulansla Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğalgaz arıza ekipleri ise binada yaptıkları incelemelerin ardından, gaz sızıntısının daha da yayılmasını önlemek amacıyla doğalgaz vanasını kapattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer vatandaşları doğalgaz ve kombi bakımlarına dikkat etmeleri konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Ordu’da 92 Arıcıya Yüzde 70 Hibeli Bal Süzme Makinesi Desteği
Palamut Bolluğu Tezgahlara Yansıdı: 600 Gram Balık 100 Lira
Ordu’da 35 Yıllık Yol Sorunu Çözüme Kavuşturuldu
Ordu’da Uyuşturucu Operasyonlarında 4 Tutuklama
Ordu’da Aranması Bulunan 40 Şüpheli Yakalandı