ORDU'NUN AKKUŞ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINA NEDENİYLE BİR KİŞİ KALDIRIMDA SÜRÜKLENEREK AĞACA TUTUNARAK DURABİLDİ

ORDU'NUN AKKUŞ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINA NEDENİYLE BİR KİŞİ KALDIRIMDA SÜRÜKLENEREK AĞACA TUTUNARAK DURABİLDİ

Ordu'nun Akkuş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kişi kaldırımda sürüklenerek ağaca tutunarak durabildi. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günler öncesinden yapılan uyarıların ardından Ordu'da ve bir çok bölgede kuvvetli rüzgar etkisini gösterdi. İl merkezinde etkili olan fırtına bir çok ilçede de vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Ordu'nun yüksek ilçelerinden biri olan Akkuş'ta saatte 45 kilometre hıza ulaşan fırtına hayatı olumsuz etkilerken, kaldırımda yürüyen bir kişi ise aşırı rüzgara kapılarak, sürüklenmesinin ardından bir ağaca tutunarak zor durabildi.

Yaşanan fırtınada ağaca tutunarak ayakta kalmaya çalışan vatandaş, rüzgarın etkisini azaltmasıyla yeniden yürümeye devan etti. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Öte yandan olayda yaralanan olmazken, sokaktaki bazı araçlarda hasar oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Karadeniz Fıkrası Gibi Mahalle: Herkesin Soyadı Aynı
Ordu’da Patpat Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Ordu'da Balıkçılar 1 Eylül İçin Sahada: Ağlar ve Tekneler Yenileniyor!
Fındık Dalda, Aklın İşçide Kalmasın Projesi'ne 15 Günde 944 İşçi Başvurdu
Ordu’nun Yaylalarında Yaz Güzelliği