Ordu’nun Perşembe İlçesi'nde Denizde Hortum Oluştu

ORDU'NUN PERŞEMBE İLÇESİNDE KARADENİZ AÇIKLARINDA OLUŞAN HORTUM, VATANDAŞLAR TARAFINDAN CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ordu’nun Perşembe ilçesi açıklarında Karadeniz üzerinde oluşan hortum, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Medreseönü Mahallesi sahilinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, deniz üzerinde bir süre etkisini sürdüren hortum dikkat çekti. Gün batımı saatlerinde oluşan hortum, sahil kenarında yaşayan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, hortumun deniz yüzeyinden yukarı doğru yükseldiği ve çevresinde suyu hızla döndürdüğü anlar net bir şekilde görüldü. Kıyıya yakın bir bölgede oluşan hortum bir süre sonra etkisini yitirerek dağıldı.

Yetkililerden yapılan açıklamada, hortumun herhangi bir can veya mal kaybına yol açmadığı belirtildi.
Karadeniz açıklarında zaman zaman benzer doğa olaylarının görülebileceği ifade edilerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

3 Çocuk, 5 Torun Sahibi: Çifte Vatandaşlık Aldı, 62 Yaşında Askere Çağırıldı
Gazze Ve Doğu Türkistan’daki Çocukların Özgürlüğü İçin Gökyüzüne 787 Balon Bırakıldı
Ordu Şehir Hastanesi’nin Altyapı Çalışmaları Tamamlandı
Ordu’nun 11 Aylık Asayiş Tablosu Açıklandı: Patpat Kazalarında 19 Can Kaybı
Odü’lü Milli Sporcu, Dünya İkinciliği Elde Etti