PALANDÖKEN GEÇİDİNDE SİS VE FIRTINA ETKİLİ OLUYOR. ERZURUM-TEKMAN KARAYOLU PALANDÖKEN GEÇİDİNDE ETKİLİ OLAN SİS VE FIRTINA GÖRÜŞ MESAFESİNİ ZAMAN ZAMAN 15 METREYE KADAR DÜŞÜRDÜ

Erzurum-Tekman karayolu Palandöken geçidinde etkili olan sis ve fırtına görüş mesafesini zaman zaman 15 metreye kadar düşürdü.

Erzurum-Tekman karayolu Palandöken geçidinde etkili olan sis ve fırtına görüş mesafesini zaman zaman 15 metreye kadar düşürdü. Araç sürücüleri özellikle fırtına ve sis olduğu zaman bölgede zor anlar yaşıyorlar.

Erzurum'dan Tekman'a giden sürücüler, "Bizler yıllarca palandöken yolunun bitmesini bekledik, yol yapımı bitti ama çilemiz devam ediyor. Yetkililerden bu yol için bir çare bulmalarını istiyoruz. Buraya tünel yapılacaktı ama hala bir çalışma yok devletimiz güçlü bir devlet nice tüneller yapıldı yaklaşık 3 bin rakımlı palandöken geçidine tünel yapmalarını rica ediyoruz" dediler.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Erzurum’da Doğurganlık Hızı Son 8 Yılda Yaklaşık Yüzde 37 Geriledi
Aşkale’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi Açıldı
Yağışların Ardından Erzurum Dağlarında Mantar Bereketi
Erzurumspor Son 16 Yılda 5 Ligde Mücadele Etti: 3 Kez Süper Lig’e Yükseldi
Bakan Çiftçi, "terörsüz Türkiye Hedefi, Güvenlikten Taviz Anlamına Gelmez"