Polis 1 Ton 798 Kilogram Kaçak Nargile Tütünü Ele Geçirdi

ERZURUM'DA POLİS YAPTIĞI OPERASYONDA DEPO GÖRÜNÜMLÜ YERDE 1 TON 798 KG NARGİLE TÜTÜNÜ ELE GEÇİRDİ

Erzurum'da polis yaptığı operasyonda depo görünümlü yerde 1 ton 798 kg nargile tütünü ele geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında Erzurum'da bulunan bir iş yeri ve depo görünümlü yerde yapılan operasyonda; bin 798 kg (1 ton 798 kg) gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen nargile tütünü, 30 bin adet muhtelif markalara ait boş nargile tütünü paketi, 6 litre nargile tütünü imalatında kullanılan aroma ve 1 adet nargile tütünü imalatında kullanılan paketleme makinesi ele geçirdi.

Yapılan operasyon neticesinde; M.A.Ş isimli şahıs 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi ve şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, Kaçakçılıkla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Erzurum Haberleri

Erzurum Valiliğinden Kuvvetli Yağış Uyarısı
Uyuşturucuyu Vites İle Teyip Arasındaki İç Kısımda Zulaladı
Erzurum’da Traktör Sayısı Toplam Minibüs, Otobüs Ve Kamyonu Geçti
Erzurum’da Çevre Denetimlerinde 12 Milyon Ceza Kesildi
Erzurum’daki Dört Dev Tünel Projesinde Kritik Eşik: Açılış Tarihleri Belli Oldu