Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Uğur Cantürk kuzeni Burak Cantürk Şehit oldu

Şehit ateşi Giresun ile birlikte Rize'ye düştü. Hani İlçe Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Burak Cantürk, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Uğur Cantürk'ün amca oğluydu.

 Gece saatlerinde Diyarbakır Hani İlçe Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Burak Cantürk'ün  Espiye ilçesine bağlı Kaşdibi Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, ailesinin ise Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

 
Şehitin cenazesi havayolu ile bugün Giresun'a geleceği, cenaze töreninin ise yarın Öğle vakti Espiye ilçesinde yapılacağı öğrenildi.







 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Kastamonu Belediyesinde Bulunan Hastane Ruhsatı İçin Suç Duyusu
Çocukluk Merakı 30 Bin Parçalık Antika Koleksiyonuna Dönüştü
Bin 410 Paket Kaçak Sigara Ve 90 Paket Tütün Ele Geçirildi
Kastamonu’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
Kastamonu’da Canlı Hayvan Pazarları Kapatıldı