Rus Turistlerin Samsun’a Olan İlgisi Sürüyor: Astoria Grande Samsun’da

TÜRKİYE-RUSYA KRUVAZİYER TURİZMİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. BU ÇERÇEVEDE RUS TURİSTLERİ TAŞIYAN ASTORİA GRANDE SAMSUN'A DEMİRLEDİ

Türkiye-Rusya kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Rus turistleri taşıyan Astoria Grande Samsun'a demirledi.

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande Samsun'a demirledi. Bin 6'sı yolcu olmak üzere toplam bin 464 kişilik kafile, Samsun'a geldi. Samsun'a gelen yabancı turistler, kentte geçirdikleri bir günlük süreçte birçok tarihi ve turistik noktayı ziyaret etti. Program kapsamında Bandırma Müze Gemi, Samsun Müzesi, Cumhuriyet Meydanı, Amazon Köyü, Atakum sahili ve alışveriş merkezlerini gezen ziyaretçiler, şehrin kültürel ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Astoria Grande'nin Samsun seferleri, kentin Karadeniz'de kruvaziyer turizmi açısından önemli bir durak haline geldiğini bir kez daha ortaya koydu. Şehre gelen turist kafilelerinin hem esnafa hem de turizm sektörüne ekonomik katkı sunduğu belirtilirken, sezon boyunca benzer seferlerin devam etmesinin beklendiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Bolu’da Apartmanın Çatı Katı Alev Alev Yandı
Bolu’da Kadın Çiftçilere Yönelik Proje Meyvelerini Vermeye Başladı
Motosiklet Kazası Sanıldı, Cinayet Çıktı: 30 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Kastamonu’da Selin İzlerini Silmek İçin 838 Personelle Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor
Kastamonu’da İki Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı