Samsun Kedi Ve Köpek, Didişmek Yerine Dost Olmayı Seçti

SAMSUN'DA SOKAK KEDİ VE KÖPEĞİ, DİDİŞMEK YERİNE DOST OLMAYI SEÇTİ. KEDİ VE KÖPEK KENDİLERİNE VERİLEN YEMEĞİ KAVGA ETMEDEN BİRLİKTE YEDİ

SAMSUN (İHA) – Samsun'da sokak kedi ve köpeği, didişmek yerine dost olmayı seçti. Kedi ve köpek kendilerine verilen yemeği kavga etmeden birlikte yedi.

'Kedi-köpek gibi didişmek" deyimi, birbiriyle geçinemeyen her an sürtüşme ve kavga içinde olan kişiler için söylenir. Samsun'un Kavak ilçesinde ise bu deyimi boş çıkartan bir olay yaşandı. Aynı mahallede bulunan sokak kedi ve köpeği, çevre sakinlerinin kendilerine verdiği yiyeceği, birlikte yediler. İlk başta birbirlerinden çekinen ve temkinli bir şekilde yemeklerini yiyen kedi-köpek daha sonrasında alışarak, afiyetle yemeklerini yediler.

Birlikte yemek yiyen kedi ve köpek, kendilerine ikram edilen yiyecekleri bitirdikten sonra birbirlerinden uzaklaşarak farklı yönlere doğru ilerlediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Samsun’da Araç Sayısı Bir Yılda 39 Bin Arttı: Trafikteki Büyüme Dikkat Çekiyor
Samsun Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 17 Tutuklama
Samsun’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı
Balkonda Yanan Koltuk Paniğe Yol Açtı
Samsun Şehir Hastanesi Kavşağında Yine Kaza: 4 Yaralı