Samsun OSB'de Yatak ve Koltuk Fabrikasında Çıkan Yangın 9 Saatte Söndürüldü

SAMSUN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE(OSB) BİR YATAK VE KOLTUK FABRİKASINDA ÇIKAN YANGIN YAKLAŞIK 9 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Samsun OSB'de Yatak ve Koltuk Fabrikasında Çıkan Yangın 9 Saatte Söndürüldü

Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde(OSB) bir yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 9 saatte söndürüldü. Yanan fabrika dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, Tekkeköy ilçesinde OSB'de bulunan Yumoş firmasına ait yatak ve koltuk fabrikasında saat 21.00 sıralarında çıktı. Çıkan yangında alevler kısa sürede fabrikayı sardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Samsun Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar ve belediyelerin su tankerleri yangını söndürmek için seferber oldu. Fabrika, yangında alevlere teslim oldu.

Fabrikadaki zarar gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen fabrika kullanılamaz hale geldi. Hemen yanı başında bulunan mutfak soğutma fabrikası da yangında zarar gördü. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu 9 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Lisede Görev Yapan 21 Öğretmenden Resim Sergisi
Samsun’da Sitenin Bahçesinden Piknik Masası Çalan Şahıs Tutuklandı
Enerjide Yapay Zekanın Kalbi Samsun’da Attı
Atakum Sahili, Kadın Emeğiyle Şenlenecek
Bafra’da Feci Kaza: Forkliftin Bıçağına Çarpan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı