Samsun’da Bina Yangınında Can Pazarı: 8 Kişi Dumandan Etkilendi

SAMSUN'UN İLKADIM İLÇESİNDE ÜÇ KATLI BİR BİNANIN BODRUM KATINDA ÇIKAN YANGINDA 8 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Samsun'un İlkadım ilçesinde üç katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında 8 kişi dumandan etkilendi.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Muhtar Yaşar Keklik Sokak'ta bulunan üç katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın bodrum kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın yoğun dumana neden oldu.

Binada yaşayan Irak uyruklu vatandaşlardan bazıları evin içinde mahsur kalırken, bazıları ise korku nedeniyle çatıya çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, çatıya çıkan bazı vatandaşlar merdiven yardımıyla kurtarılırken, binada kalanlar da güvenli şekilde tahliye edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Dumandan etkilenen aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Samsun Haberleri

Mehmet Paşa İlkokulu’ndan Türkiye Birinciliği
Samsun’da Korsan Taksi Denetimi: 3 Sürücüye 300 Bin Tl Ceza
Samsun’da 15 Çevre Projesi Hayata Geçirildi: Kirlilikten Geri Dönüşüme Kapsamlı Mücadele
Fabrikada 3 Kişinin Öldüğü Elektrik Faciasının Detayları Belli Oldu: Su Pompasını Tamir Ederken Can Verdiler
Samsun’da Kaçak Ürün Operasyonu