Samsun’da Tarlaya Ve Demir Yolu Kenarına Kenevir Ekmeye Gözaltı

Samsun'da tarlasına ve demir yolu kenarına kenevir bitkisi ektiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da tarlasına ve demir yolu kenarına kenevir bitkisi ektiği iddia edilen bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meyana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarlasına ve demir yolu kenarına kenevir bitkisi ektiği iddia edilen A.K.'yi (52) gözaltına aldı. Ekili alanda 495 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen A.K. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Çorum’da 400 Sporcunun Katıldığı Hitit Cup’ta Şampiyon Samsun Ekibi Oldu
Batı Karadeniz’de Fındık Harmana İndi
Kilimli’de 367 Toki Konutunun Temeli Atıldı
Patpat Kazasında 4 Kişi Yaralandı
Balıklı Göl Doğasıyla Kendine Hayran Bırakıyor