Sattığı Keçilerinin Parasını Alamayan Yaşlı Adam, Sağlığından Da Oldu

AMASYA'DA SATTIĞI KEÇİ SÜRÜSÜNÜN PARASINI ALAMAYAN KIBRIS GAZİSİ YAŞLI ADAM SAĞLIĞINDAN DA OLDU. 3 DEFA KALP KRİZİ GEÇİREN NECİP ŞAHİN, YILLARDIR BİRİKTİRDİĞİ PARALARLA ALIP BESLEDİĞİ KEÇİLERİNİN İZİNİ DEDEKTİF GİBİ SÜRÜYOR

Amasya'da sattığı keçi sürüsünün parasını alamayan Kıbrıs gazisi yaşlı adam sağlığından da oldu. 3 defa kalp krizi geçiren Necip Şahin, yıllardır biriktirdiği paralarla alıp beslediği keçilerinin izini dedektif gibi sürüyor.

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde yaşayan evli ve 5 çocuk babası Şahin, yıllardır bakkal işletip emekli oldu. Birikmiş parasıyla küçük ve büyükbaş hayvanlar aldı. Beslemekte güçlük çektiği 241 keçisini 10 ay önce satışa çıkardı. Köyüne gelen şahıslarla keçilerini 2 milyon TL bedel karşılığında anlaştı. 250 bin TL'sini alıp kısmı ise 15 gün içerisinde ödeme sözü aldı. Ancak günler, aylar geçmesine rağmen parasını alamayınca keçilerinin peşine düştü. 30 keçiyi bulup getirdi. 211 keçinin ise başka şahıslara satıldığını duyunca dünyası başına yıkıldı.

"3 sefer kalp krizi geçirdim"

Bu süreçte büyük mağduriyet yaşadığını belirtip sağlık sorunları da yaşadığını anlatan 74 yaşındaki Şahin, "Dedektif gibi keçilerimin peşine düştüm. Polise, jandarmaya, adliyeye de başvurdum. 3 sefer kalp krizi geçirdim. Tek isteğim keçilerime kavuşmak" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Sapanca Gölü Çekildi: Gizemli Ada Yeniden Ortaya Çıktı
Rüşvet Operasyonunda 13 Şüpheli Tutuklandı
Gölcük’te 43 Hafız İcazet Aldı
Fatsa’da İki Ayrı Trafik Kazası: 3 Yaralı
Alaca Belediyesi Vatandaşlara 2 Bin Fidan Dağıttı