SİNOP'TA BALIKÇILAR TARAFINDAN AVLANAN VE HER BİRİ 5 İLE 7 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA OLAN TORİKLER, TEZGAHLARDA TANESİ 600 İLA 700 LİRADAN SATIŞA SUNULUYOR

Sinop'ta balıkçılar tarafından avlanan ve her biri 5 ile 7 kilogram ağırlığında olan torikler, tezgahlarda tanesi 600 ila 700 liradan satışa sunuluyor.

Sinop'ta balıkçılar tarafından avlanan ve her biri 5 ile 7 kilogram ağırlığında olan torikler, tezgahlarda tanesi 600 ila 700 liradan satışa sunuluyor.

Balıkçı Erdoğan Doğan, toriğin Karadeniz'de az miktarda avlanan bir balık türü olduğunu söyledi. Doğan, 5 ve 7 kilogram ağırlığındaki toriklerin tanesinin 600 ila 700 liradan satıldığını ifade ederek, "Torikler az avlandığı için fiyatı yüksek. Buna rağmen vatandaşlar ilgi gösteriyor. İnşallah bundan sonra daha fazla avlanır da fiyatı da düşer. Vatandaşlar daha çok ilgi gösterir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Bolu’da Feci Kaza: 2 Çocuk Babası Tır Şoförü Hayatını Kaybetti
Ordu’da Öldürülen Kadın Toprağa Verildi: Önce Oğul, Sonra Anne Toprağa Girdi
Görme Engelli Avukat Kocaeli Barosu Başkanlığına Aday Oldu
Bolu’da Ot Yangını Büyümeden Söndürüldü
Reşadiye Viyadüğü’nde Yıkım Çalışmaları Gece Gündüz Devam Ediyor