SİNOP'TA ÖNCEKİ HAFTA YAĞAN KAR, ERİYEREK DENİZE ÇAMUR OLARAK AKTI. DOĞASIYLA KENDİNE HAYRAN BIRAKAN AKLİMAN, MAVİLİĞİNİ KAHVERENGİYE BIRAKTI

Sinop'ta önceki hafta yağan kar, eriyerek denize çamur olarak aktı. Doğasıyla kendine hayran bırakan Akliman, maviliğini kahverengiye bıraktı.

Sinop'ta önceki hafta yağan kar, eriyerek denize çamur olarak aktı. Doğasıyla kendine hayran bırakan Akliman, maviliğini kahverengiye bıraktı.

Sinop'un yüksek kesimlerinin yanı sıra kent merkezini de beyaza bürüyen kar, havaların ısınmasıyla eriyerek denize aktı. Yaşanan bu durum, sahilin bir bölümünde kirliliğe neden oldu. Erfelek Karasu Çayı'ndan akan çamur deniz üzerinde metrelerce genişlikte çamurla kaplandı.

Doğasıyla görenleri hayran bırakan Karadeniz'in doğal limanı olarak geçen Sinop Akliman bölgesi sahil şeridinde denizi gören vatandaşlar, metrelerce çamurla karşılaştı. Doğal limanı kahverengiye bürüyen çamur, dron ile havadan görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinop Haberleri

Türkiye’nin İlk Arıcılık Okulu’nda Bir Dönem Sona Erdi
Sinop’ta Balya Makinesi Arızası Yangın Çıkardı
Sinop'ta Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik: Açık Hava Sinemasıyla Unutulmaz Akşam
Sinop’ta Yaban Mersini Hasadı Başladı
Sinop’ta Özel Bireyler El Sanatlarıyla Engelleri Aşıyor