SİNOP'TA VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ GEÇEN HAFTA SONUNU AİLELERİ VE ARKADAŞLARIYLA DENİZ KENARINDA DEĞERLENDİRDİ, SAHİL VE İSKELEDE BÖLGESİNDE YOĞUNLUK YAŞANDI

Sinop'ta vatandaşlar güneşli geçen hafta sonunu aileleri ve arkadaşlarıyla deniz kenarında değerlendirdi, sahil ve iskelede bölgesinde yoğunluk yaşandı.

Sinop'ta vatandaşlar güneşli geçen hafta sonunu aileleri ve arkadaşlarıyla deniz kenarında değerlendirdi, sahil ve iskelede bölgesinde yoğunluk yaşandı.

Ocak ayı olmasına rağmen havanın güneşli ve sıcaklığın ise 16 dereceye kadar ulaştığı Sinop kent merkezinde vatandaşlar güzel havayı deniz kenarına gezintiye çıkarak, çocuklarını parkta oynatarak ve iskelede balık tutarak değerlendirdi.

Meteorolojiden yapılan değerlendirmelere göre ise Sinop'un cuma gününe kadar parçalı bulutlu günler geçireceği, ardından sağanak yağışların başlayacağı tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinop Haberleri

Sinop’ta Çıkan Yangında Ev Küle Döndü
Sinop’ta Narkotik Operasyonları: 3 Tutuklama
Orta Karadeniz, Emekli Yoğunluğuyla Dikkat Çekiyor
Sinop’ta Servis Minibüsü İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 10 Yaralı
Sinop’ta Uyuşturucu Ağı Çökertildi: 7 Tutuklama