SİNOP'UN DURAĞAN VE BOYABAT İLÇELERİNDE UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLAR DA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sinop'un Durağan ve Boyabat ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlar neticesinde 4 kişi gözaltına alındı.

Sinop'un Durağan ve Boyabat ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlar neticesinde 4 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığınca zehir tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi. Konu hakkında yetkililerden yapılan açıklamada, "Araştırmalar sonucu Durağan ve Boyabat ilçelerinde uyuşturucu sattığı tespit edilen 4 şüphelinin konutunda yapılan aramada; 10 gram metamfetamin, 11 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 66 bin 963 lira suçtan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi" ifadelerine yer verildi.

Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sinop Haberleri

Sinop Kestanesi Tehlikede: Gal Arısı Üretimi Ve Arıcılığı Vuruyor
Sinop’ta 5 Bin 700 Fidan Toprakla Buluştu
Sinop’ta Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 7 Yaralı
Sinop’ta Denizde Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi
Sinop Trafiğinde "akıllı" Dönem Başlıyor