Trabzon'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Vakfıkebir ilçesinde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu bir kişi öldü, biri kadın ile bir çocuk da yaralandı.

 Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'nde kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu, sürücü 54 yaşındaki Osman Aydem öldü, eşi ve torunu yaralandı.




Kaza, öğle saatlerinde meydana geldi. Sekmenli Köyü'ne giden Osman Aydem yönetimindeki 61 KC 422 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, Osman Aydem ile eşi Ayşe Aydem ve torunları 2 yaşındaki Erva Yazıcı yaralandı.
 
Ayşe Aydem ile torunu Erva Yazıcı, Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ağır yaralanan ve Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Osman Aydem ise kurtarılamadı.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Kastamonu Belediyesinde Bulunan Hastane Ruhsatı İçin Suç Duyusu
Çocukluk Merakı 30 Bin Parçalık Antika Koleksiyonuna Dönüştü
Bin 410 Paket Kaçak Sigara Ve 90 Paket Tütün Ele Geçirildi
Kastamonu’da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
Kastamonu’da Canlı Hayvan Pazarları Kapatıldı