Trabzon’da Gülümseten Anlar: Amcaların Su Savaşı

TRABZON'UN YOMRA İLÇESİNDE KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR ARAYA GELEN MAHALLE SAKİNLERİNİN SU SAVAŞI, İZLEYENLERİ GÜLÜMSETTİ

Trabzon'un Yomra ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelen mahalle sakinlerinin su savaşı, izleyenleri gülümsetti.

Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Çamlıyurt Mahallesi'nde gülümseten anlar yaşandı. Mahallede bulunan bir çay ocağında toplanan vatandaşlar ellerine aldıkları su tabancaları ile birbirini ıslatmak için kıyasıya yarıştı. Ümmet Can ve Dursun Şahin arasında yaşanan su savaşı mahalle sakinlerinin kahkahaları eşliğinde bir süre sürdü. İkilinin pes etmesiyle sona eren su savaşından mahalle sakinleri de nasibini aldı. Çay ocağının önünde oturarak o anlara gülümseyen mahalle sakinleri su tabancasının kendilerine dönmesiyle kaçacak yer aradı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Otomobil, Takla Atarak Çarptığı Ağacı Kökünden Söktü: 1 Ölü
Amasya’da Şehrin Göbeğinde Köpek Ve Kediler Ölü Bulundu
Açık Hava Çöplüğü: Güveç Bile Var
Bolu’da Minibüsle Motosiklet Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Ahşap Ev Alev Alev Yandı