ZONGULDAK'IN DEVREK İLÇESİNDE BİR EVİN ÇATI KATINDA SÖNDÜRÜLMEDEN BIRAKILAN BİR MANGALDAN ÇIKAN YANGIN ÇATI KATINI KÜLE ÇEVİRDİ

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir evin çatı katında söndürülmeden bırakılan bir mangaldan çıkan yangın çatı katını küle çevirdi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir evin çatı katında söndürülmeden bırakılan bir mangaldan çıkan yangın çatı katını küle çevirdi.

Edinilen bilgiye göre olay Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bahriye Üçok Sokak üzerinde meydana geldi. Saat 14.30 sıralarında meydana gelen yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ekipleri de çevre güvenliğini aldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürme çalışmaları yapıldı. İlk incelemede yangının çatıda unutulan mangal ateşinden kaynaklandığı tespit edildi.

Olayda ölen yada yaralanan olmazken çalışmaların ardından ekipler bölgeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Kastamonu’da Yağışların Ardından Heyelanlar Meydana Geldi
Bolu’da 21 Kaçak Göçmen Yakalandı
Hurda Metalden Sanata Dönüşen ‘kürtün Zili’ İçin Coğrafi İşaret Hamlesi
Zonguldak’ta Bin 872 Konutun Hak Sahibi Belirlendi
Trabzon’da Yedikleri Tost Sonrası Hastanelik Olan Aile Konuyu Yargıya Taşıyor